Άνεμος αλλαγής στον Ροταριανό Όμιλο Βούλας | Η γνωστή δικηγόρος Άννα-Μαρία Νταϊλάκη αναλαμβάνει την ηγεσία

Άνεμος αλλαγής στον Ροταριανό Όμιλο Βούλας | Η γνωστή δικηγόρος Άννα-Μαρία Νταϊλάκη αναλαμβάνει την ηγεσία

Μια μαγική βραδυά με λαμπερούς, επώνυμους και διακεκριμένους καλεσμένους, διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Βούλας. Κεντρικό πρόσωπο, η απαστράπτουσα Άννα-Μαρία Νταϊλάκη όπου με την παρουσία και τον μεστό της λόγο μαγνήτισε τα βλέματα των παρευρισκομένων. Η γνωστή και διεθνούς φήμης δικηγόρος, ανέλαβε χθες μεταξύ μελών και φίλων του διεθνούς Ρόταρυ, την ηγεσία του Ροταριανου ομίλου Βούλας, για το έτος 2022-2023 . Στόχος της, η συμπόρευση στον κόσμο της προσφοράς και του διαμοιρασμού! Η αλλαγή ηγεσίας τελέστηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου OASIS και τίμησαν την εκδήλωση, άνθρωποι του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού.

unnamed

Ακολουθεί η ομιλία της κ. Νταϊλάκη:

Αγαπητοί Ροταριανοί και Ροταριανές, αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την ενθουσιώδη και τιμητική συμμετοχή σας στην εκδήλωση της αλλαγής ηγεσίας του ομίλου μας. Ο ρόλος του Ρόταρυ, είναι το “υπηρετείν, υπεράνω εαυτού”, είναι η προσφορά στην παγκόσμια κοινότητα, είναι η προσφορά στην κοινωνία μας. Εμείς που υπηρετούμε την ιδέα αυτή, γνωρίζουμε καλά, ότι “η αρετή ίδια, είναι βραβείο”, και δεν χρειάζεται άλλη τιμή ! Όπως εμείς στο Ρόταρυ, ξέρουμε καλά, πως ο κόσμος μόνο
όταν τον μοιράζεσαι, υπάρχει! Ας λειτουργήσουμε μαζί ως ομάδα, ξεπερνώντας άλλες κοινωνικές ομάδες με αντικρουόμενα συμφέροντα, μένοντας σταθεροί στα οράματα και στους στόχους μας, Με πίστη στη συναδέλφωση, καθώς μόνο οι συντονισμένες ενέργειες υπηρετούν τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα καθώς το ρόταρυ ενώνει διεθνώς όλους τους ανθρώπους, υπερβαίνοντας φυλετικά και άλλα όρια. Αφοσιωμένοι με ακεραιότητα στους στόχους μας. Προσηλωμένοι σε υψηλά ηθικά πρότυπα στην εργασία και στις προσωπικές μας σχέσεις. Με αυτούς τους κανόνες, θα ευχηθώ καλή συνέχει σε όλους μας στον κόσμο της προσφοράς και του διαμοιρασμού και θα κλείσω με τα λόγια του Στωικού Φιλόσοφου, Επίκτητου:
“Όπως ο ήλιος δεν περιμένει παρακλήσεις και καλοπιάσματα, αλλά ανατέλλει και ευθύς λάμπει και τους αγκαλιάζει όλους, έτσι και εσύ, μην περιμένεις θόρυβο και επαίνους, για να κάνεις κάτι καλό, αλλά να ευεργετείς χωρίς υστεροβουλία, και…. θα αγαπηθείς όπως ο ήλιος!
 
Σας ευχαριστώ"
 
unnamed 1
 
unnamed 2
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.