Manos – Ο νεότερος ντράμερ στην Ελληνική δισκογραφία

Manos – Ο νεότερος ντράμερ στην Ελληνική δισκογραφία

Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα όταν μιλώ με νέα παιδιά. Είναι νέος, ωραίος, με άποψη και πάνω από όλα ένας από τους καλύτερους μουσικούς στην Ελλάδα.
Θα μπορούσα να τον ακούω ώρες να μιλάει, να παίζει. Ο νεότερος ντράμερ της Ελλάδας, αποκαλύπτεται.

Της Μαρίας Καραγιάννη

image11 large

 

  1. Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την μουσική και τι όργανο παίζεις;

Θα σας πω μόνο ότι έχω δει φωτογραφίες από τότε που ήμουν ενός έτους και κρατούσα μπακέτες. Τώρα είμαι 15.  Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τη μουσική. Παίζω ντράμς και τα σετ που ηχογραφώ είναι ένα DW Collector Custom Edition  και ένα Gabriel Custom.

  1. Τι είναι για εσένα η μουσική;

Για εμένα η μουσική είναι τρόπος δημιουργίας, χαλάρωσης, ξεσπάσματος.

  1. Έχεις παίξει με μεγάλα ονόματα, παρά το νεαρό της ηλικίας σου. Πες μας μερικά μερικά από αυτά, όλο αυτό σε άλλαξε ως χαρακτήρα;

Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς, τραγουδιστές, στιχουργούς όπως για παράδειγμα τους κ.κ. Σαλέα, ο οποίος μου έδωσε καταπληκτικές συμβουλές τις οποίες κράτησα, Μπιθικώτση, Καζάκο, Γεραλή, Καλαντζή, Λάϊο, Παούρη, Τζινιόλη, Μαγειρόπουλο και αρκετούς ακόμα. Ιδιαίτερα με τον κύριο Παούρη κα΄ναμε και δυο video clips.  Μπορώ να πω πως ο χαρακτήρας μου δεν αλλοιώθηκε. Θα έλεγα απλά, πως πρόσθεσα πολλές ώρες πτήσης στο στούντιο και συνεχίζω να παίρνω εμπειρίες. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

  1. Ποια είναι η μούσα σου;

Η αλήθεια είναι πως έχω μια προτίμηση στην metal σκηνή. Ακούω όμως όλα τα είδη για να μπορώ να έχω μουσική άποψη. Η μούσα μου είναι ένα metal συγκρότημα, οι Slipknot.

  1. Δυσκολεύτηκες στην πρώτη σου δισκογραφική δουλειά;

Η πρώτη μου δουλειά ήταν αρκετά απαιτητική, διότι έπρεπε, θυμάμαι, να ηχογραφήσω ένα μεγάλο σε διάρκεια ορχηστρικό τραγούδι. Ο τίτλος ήταν UNBREAKABLE και είχα αρκετό άγχος. Είχα όμως σωστή καθοδήγηση από τον κ. Μιχάλη Παούρη και τον ηχολήπτη και έτσι το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό.

  1. Πως σε αντιμετωπίζουν οι ηχολήπτες;

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με αντιμετώπιζαν με ερωτηματικά λόγω της ηλικίας μου. Όμως μετά βλέπουν ότι μπορώ να τους προσφέρω αυτά που θέλουν.

  1. Τι πιστεύεις για τα talent shows; Θέλω την γνώμη ενός νέου παιδιού. Πιστεύεις ότι προσφέρονται ευκαιρίες;

Δεν έχουν κατά την γνώμη μου κανένα νόημα. Δεν βλέπω καμμιά διαχρονικότητα στους συμμετέχοντες πλην ολίγων εξαιρέσεων. Ισως κάποιες ευκαιρίες να προσφέρονται αλλά δεν ξέρω με τι αντίτιμο και ποια είναι η χρονική τους διάρκεια.

  1. Τι θα έλεγες στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους;

Just do it! Μελετήστε σκληρά και μην αφήσετε κανένα hater του διαδικτύου να σας επηρεάσει. Αυτά που κάποιος γράφει κρυμμένος πίσω από μια οθόνη, δεν θα έρθει ποτέ να τα πει μπροστά σας, διότι απλούστατα είναι δειλός. Δυστυχώς, είναι μια από τις μάστιγες της εποχής. Κεφάλι που εξέχει προσπαθούν να το ξεριζώσουν.

  1. Τελειώνοντας το σχολείο, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες να κάνεις;

Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να σπουδάσω στο Μπέρκλεϊ μουσική θεωρεία και πρακτική. Βέβαια μέχρι τότε έχω χρόνο, πρώτα ο Θεός, να σκεφτώ και να αποφασίσω.

  1. Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες ποτέ στην ζωή σου;

Εάν μιλάμε για τη μουσική, αυτό που δεν θα άλλαζα είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στον δρόμο μου για να με κάνουν καλύτερο. Άλλος με μια συμβουλή, άλλος με ένα μπράβο  κι άλλος με μια προσβολή. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.

  1. Η Aspect4music είναι η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκεις.

Η Aspect4music είναι αυτή που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωριστώ με τον χώρο της δισκογραφίας. Το περιβάλλον δουλειάς είναι απίστευτο και οι άνθρωποι μοναδικοί και με διάθεση να σε συμβουλεύσουν όπου απαιτείται. Στην εταιρεία υπάρχει και άλλο ένα παιδί στην ηλικία μου, η Αγγελική Χατζή, η οποία έχει βγάλει ένα εκπληκτικό τραγούδι με τίτλο “Στην αγκαλιά μου”. Αξίζει να το ακούσετε.

image0

  1. Κλείνοντας την πολύ όμορφη συνέντευξη, θα ήθελα μια ευχή για το newsberg.gr και τους αναγνώστες του.

Η ευχή μου είναι αρχικά καλή λευτεριά από τον αόρατο εχθρό και υγεία, υπομονή, επιμονή για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Όσον αφορά το καταπληκτικό site σας, σας εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να γιγαντώνεται και να το δείτε όπως ονειρεύεστε.

 

image4

image3

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.