Χρήστος Τακόπουλος | Ένα αυθεντικό, μουσικό ταλέντο

Χρήστος Τακόπουλος | Ένα αυθεντικό, μουσικό ταλέντο

Ο Χρήστος Τακόπουλος είναι αυτό που λέμε γνήσιο ταλέντο. Γεννήθηκε με το χάρισμα. Ένα χάρισμα που του επιτρέπει να γράφει σε νότες, την μουσική που εμπνέεται. Εντυπωσιάστηκα, οφείλω να ομολογήσω, από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΪΛ και του πρότεινα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη...

Χρήστο που γεννήθηκες;
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Πετρούπολη.

Τι σε έκανε να ασχοληθείς με τη μουσική;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μου άρεσε η μουσική. Στην ηλικία των έξι ήταν η πρώτη μου επαφή με την κιθάρα. Ένας καινούριος κόσμος.

Τι σημαίνει η μουσική για σένα;
Η μουσική για μένα είναι τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και πάνω από όλα είναι παιδεία.

Ποιο είναι το είδος της μουσικής που προτιμάς;
Προτιμώ το ροκ και το έντεχνο, αλλά όλα τα είδη της μουσικής έχουν κάτι να σου πουν αλλά και να σου δώσουν. Υπάρχουν αξιόλογα τραγούδια σε όλα τα είδη της μουσικής.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσένα;
Μου αρέσει να γράφω μουσική, αλλά το κυριότερο είναι αυτό που αγαπάς να το κάνεις τρόπο ζωής.

NRK 0191 copy

Τι θυσίες απαιτούνται για να κάνει κάποιος δισκογραφία;
Απαιτείται χρόνος από τη καθημερινότητα όπως και κόπος, ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή που βίωσες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας;
Ηταν τοτε που ζούσα στην Αμερική για οχτώ χρόνια και σπούδαζα. Προσπάθησα παράλληλα με τις σπουδές μου να κάνω ακροάσεις για να παίξω σε live σε διάφορα μαγαζιά με σκοπό την επιβίωσή μου.

Πώς θα περιεγραφες τη μουσική βιομηχανία σήμερα;
Σήμερα η μουσική βιομηχανία έχει καλύτερες βάσεις και τεχνολογικά μέσα από ότι παλιά, αλλά είναι πιο δύσκολο να κάνει κάποιος επιτυχία.

Τη γνώμη έχεις για τα talent shows; Πιστεύεις ότι βοηθούν τους νέους καλλιτέχνες; Υπάρχουν ταλαντούχοι νέοι τραγουδιστές;
Τα talent shows σήμερα αποτελούν δρόμο, ώστε να μπορέσει κάποιος καλλιτέχνης να βρει τα βήματά του στη μουσική βιομηχανία. Φυσικά και υπάρχουν ταλαντούχοι νέοι και αξιόλογες φωνές.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;
Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι τα τραγούδια που γράφω να μπορούν να αγγίξουν τον κόσμο που τα ακούει.

Νέο τραγούδι και νέα δισκογραφική στέγη. Πες μου δυο λόγια.
Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο "Με ένα κοκτέϊλ", του οποίου τους στίχους έχω γράψει εγώ και φαίνεται να έχει απήχηση στο κόσμο. Ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στο YouTube και στις ψηφιακές πλατφόρμες, υπό την σκέπη της δισκογραφικής μου εταιρίας Aspect4music την οποία θεωρώ από τις πιο έντιμες και ανερχόμενες εταιρείες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Σάκη Σάρακα που μαζί γράψαμε την μουσική, καθώς επίσης και τον καταξιωμένο μουσικό - μαέστρο Αλέξανδρο Ψωμόπουλο που έκανε την ενορχήστρωση. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης, που συνεργάστηκα με την καταπληκτική φωτογράφο Ναταλία Ρίζου, όπως χάρηκα και την πολύ όμορφη συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Χρήστο Κοπελούζο, έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο.

NRK 0296 copy

Πώς πρέπει να επιλέγει ένας καλλιτέχνης την δισκογραφική του εταιρεία;
Για να επιλέξεις μια εταιρεία, εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη, είναι να γνωρίζεις τα άτομα που την απαρτίζουν. Πέρα από αυτό, είναι πολύ σημαντικό να τους λες τα θέλω σου και να σου απαντούν με ειλικρίνεια. Γίνεται ή δεν γίνεται. Τόσο απλά. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα την Aspect4music και όλα ήταν άψογα.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου επαγγελματικοί στόχοι;
Οι μελλοντικοί στόχοι μου είναι τα τραγούδια που συνθέτω και γράφω να τα αγκαλιάσει ο κόσμος με αγάπη και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Χρήστο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και σου εύχομαι να έχεις υγεία και πολλές μουσικές επιτυχίες.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.