Σταύρος Ξαρχάκος | Συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη από τα μουσικά εργαστήρια του δήμου Ηλιούπολης

Σταύρος Ξαρχάκος | Συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη από τα μουσικά εργαστήρια του δήμου Ηλιούπολης

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θεωρείται από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες, με πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων στο βιογραφικό του. Το έργο του περιλαμβάνει έντεχνη και λαϊκή μουσική, ορχηστρικά έργα, μουσική για Θέατρο, κ.ά. Το 2019 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» συμμετέχουν τα σύνολα των Μουσικών Εργαστηρίων, η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο με μαέστρο τη Βαρβάρα Κουτίβα, το Τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού με καθηγητή τον Φίλιππο Πασσαλίδη και τα Λαϊκά Σύνολα, με καθηγητή τον Νίκο Καραχάλιο.

Τα Μουσικά Εργαστήρια του Ν.Π. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου» λειτουργούν ως προγράμματα εξοικείωσης με την Τέχνη της Μουσικής και εκμάθησης μουσικών οργάνων και φωνητικής. Μέσα από τη δημιουργία συνόλων κλασσικής και σύγχρονης μουσικής και στηριζόμενοι στη συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών οργάνων, οι μαθητές βελτιώνονται και μαθαίνουν να λειτουργούν αρμονικά ως μέλη ενός συνόλου.

Ημερομηνία:

Τοποθεσία:

Eισιτήρια:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.