Ο δρόμος προς την τρέλα ή αλλιώς...Way to Madness

Ο δρόμος προς την τρέλα ή αλλιώς...Way to Madness

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που συνεχίζει να σημειώνει το Pandora's Box, η δισκογραφική εταιρία, Aspect4music, ο virtuoso βιολονίστας Βασίλης Κατσούλης και ο Χρήστος Κοπελούζος, ενώνουν πάλι τις μουσικές τους δυνάμεις και ετοιμάζονται να μας βάλουν στον δρόμο προς...την τρέλα. Αυτή τη φορά η ευρηματικότητα έπιασε ταβάνι.

Ιδού πως έχει το story. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που "ψαρέψαμε" στα social media των καλλιτεχνών αλλά και της εταιρείας, ο Χρήστος Κοπελούζος έγραψε ένα κομμάτι σε σκληρό ήχο (κοινώς heavy metal) και αμέσως μετά πρότεινε στον καλό του φίλο Βασίλη Κατσούλη να οργανώσει μια μεγάλη ομάδα μουσικών, έτσι ώστε να υπάρξει συνδιασμός heavy metal και συμφωνικής ορχήστρας. Όπερ και εγένετο. Μετά από πέντε μήνες δουλειάς στο στούντιο, τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, υπό την εποπτεία του γνωστού σκηνοθέτη, Θωμά Αντωνάτου, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Αμερικανική αγορά.

Το Globonews.gr εξασφάλισε κάποια στιγμιότυπα από τη δημιουργία του βίντεο κλίπ και σας τα παρουσιάζει παρακάτω. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους δεκάδες αναγνωρισμένους μουσικούς που συμμετέχουν στην παραγωγή του εν λόγω μουσικού έργου, είναι και δύο 17χρονοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο Manos (drums) και ο Ματθαίος Τσίτουρας (κιθάρα). Εν αναμονή για την τρέλα λοιπόν!

20221113videoclip 48

20221113videoclip 5

20221113videoclip 70

IMG 3445

IMG 3506

 

IMG 3643

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.