Ο Tom Cruise φτάνει στις 14 Ιουλίου με το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One

Ο Tom Cruise φτάνει στις 14 Ιουλίου με το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One. Στη σκηνοθεσία  ο Christopher McQuarrie. Είναι η συνέχεια του Mission: Impossible – Fallout (2018) και είναι η έβδομη στη σειρά ταινιών Mission: Impossible. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Rob Delaney, Henry Czerny και Cary Elwes.

Η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά φυσικά, η πανδημία COVID-19 προκάλεσε αμέσως μεγάλες καθυστερήσεις. Τελικά, ήταν περίπου ενάμιση χρόνο από την προγραμματισμένη έναρξη πριν ολοκληρώσουν τελικά την κύρια φωτογραφία.

Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» σηματοδοτεί την τελευταία έξοδο του Cruise ως Ethan Hunt, πράκτορα της Impossible Missions Force (IMF), ο οποίος ξεκινά μια επιχείρηση που - όπως υποδηλώνει ο τίτλος - υπόσχεται να είναι η πιο επικίνδυνη μέχρι τώρα. Η έβδομη ταινία Mission: Impossible έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.