Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα LaS ετοιμάζεται να "βομβαρδίσει" την εγχώρια μουσική σκηνή με 10 νέα τραγούδια

Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα LaS ετοιμάζεται να "βομβαρδίσει" την εγχώρια μουσική σκηνή με 10 νέα τραγούδια

Τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορεί έντονα στα μουσικά στέκια, το όνομα μιας νέας τραγουδίστριας η οποία, πολλοί πιστεύουν, ότι θα ταράξει τα νερά με την πραγματικά υπέροχη φωνή της. Η αρχή έγινε με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Δε σε περιμένω", σε μουσική του Κώστα Πολυχρονόπουλου και στίχους του Κοσμά Δρίβα. που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Aspect4music, εταιρεία μέλος του Ομίλου MC Kopelouzos

Ο λόγος για την LaS, όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει μαζί με τον πολύτιμο συνεργάτη της, Κώστα Πολυχρονόπουλο, πλειάδα νέων τραγουδιών σε ροκ ύφος, ενώ παράλληλα συζητά προτάσεις για live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές των Αθηνών.

Το Globonews επικοινώνησε με την LaS η οποία αρκέστηκε να δηλώσει: "Αυτόν τον καιρό βρίσκομαι σε μία κατάσταση απόλυτης μουσικής δημιουργίας. Είναι κάτι που με ευχαριστεί και με ολοκληρώνει. Μαζί με τον αγαπημένο μου συνεργάτη και φίλο, Κωστή Πολυχρονόπουλο, καθώς επίσης και με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών - στιχουργών, ετοιμάζουμε μια σειρά τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα."

Από την πλευρά του ο Κώστας Πολυχρονόπουλος δήλωσε: "Αν με ρωτήσεις τι μου αρέσει σε αυτή τη ζωή, θα σου πω ότι γουστάρω να κάνω μουσική. Έχοντας δίπλα μου άτομα τα οποία αισθάνονται το ίδιο με εμένα, ερχόμαστε με νέα δυνατά τραγούδια από την LaS, σε ξένο και ελληνικό στίχο". Σε ερώτησή μας, ποιος είναι ο στόχος, ο ίδιος απάντησε: "Το μοτό μας είναι ένα. Ήρθαμε για να ροκάρουμε!!"

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.