O Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά την τεράστια επιτυχία με τις sold out συναυλίες του καλοκαιριού, στήνει τρελό χορό στο "Εν Μοσχάτω"

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά την τεράστια επιτυχία με τις sold out συναυλίες του καλοκαιριού, στήνει τρελό χορό στο "Εν Μοσχάτω"

Είναι αλήθεια πως ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα ομολογουμένως δύσκολο εγχείρημα, αφού όργωσε την Ελλάδα, κάνοντας συναυλίες για τα "100 χρόνια Γρηγόρης Μπιθικώτσης". Παρέα με την αδερφή του Άννα και πλήθος σπουδαίων μουσικών, κατάφεραν σε όλα τα μέρη που επισκέφθηκαν, να ξεσηκώσουν το κοινό με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του Sir. Να σημειώσουμε πως όλες οι συναυλίες που έγιναν, ήταν sold out!!

LGN 0033

Τώρα που το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν, ο γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανίζεται κάθε Παρακευή και Σάββατο, αρχής γενομένης από αυτή την Παρασκευή 30/9, σε έναν πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, στο "Εν Μοσχάτω" και υπόσχεται μαγικές μουσικές βραδιές. Μαζί του στη σκηνή, η εξαιρετικά ταλαντούχα Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, με την οποία θα ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από τη δισκογραφία του Γρηγόρη jr, όπως το "ΠΑΡΑΠΟΝΟ", "ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ", "ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ" και πολλά άλλα.

Grigoris 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.