"Όλοι με ρωτούσαν γιατί άφησα το θέατρο. Εγώ ξέρω ότι το παιδί μου είναι μικρό και με έχει ανάγκη" δήλωσε η Τζένη Θεωνά

"Όλοι με ρωτούσαν γιατί άφησα το θέατρο. Εγώ ξέρω ότι το παιδί μου είναι μικρό και με έχει ανάγκη" δήλωσε η Τζένη Θεωνά

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Τζένη Θεωνά στα γυρίσματα της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια". Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιδί της, το σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει από τότε που έγινε μητέρα.
Η Τζένη Θεωνά δήλωσε :«Πολλές φορές με δυσκολεύει η καθημερινότητα γιατί είναι πολλά πράγματα που πρέπει να φέρεις εις πέρας, υπό το πρίσμα ότι προτεραιότητα είναι πάντα το παιδί. Νιώθω πολύ καλά με τις επιλογές μου, έγιναν με κόστος, αλλά και με πολλή χαρά. Έχουμε βρει μία καινούρια ισορροπία και είμαστε και οι τρεις γεμάτοι και ισορροπημένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.

«Όλοι με ρωτούσαν γιατί άφησα το θέατρο. Μπορεί εγώ να πιέστηκα μέσα σε αυτό, την ώρα που έπρεπε να τον χαιρετήσω που ήταν η ώρα πολύ κοντά στον βραδινό ύπνο… Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Αλλά εγώ ξέρω πως το παιδί μου είναι μικρό και με έχει ανάγκη. Σίγουρα το θέατρο δεν με έχει καμία» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Τζένη Θεωνά για την εκπομπή που παρουσιάζει “Μαμά-δες” είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τις “Μαμά-δες”, δεν θέλω να σταματήσει ποτέ».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.