Νέο βιβλίο από την Κώστια Κοντολέων - Ταξίδι στον χρόνο με "H IMA στη Ville d' Auvray"

Νέο βιβλίο από την Κώστια Κοντολέων - Ταξίδι στον χρόνο με "H IMA στη Ville d' Auvray"

Η Κώστια Κοντολέων, μια καταξιωμένη συγγραφέας και μεταφράστρια, επιστρέφει με μια συλλογή διηγημάτων που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο. "H IMA στη Ville d' Auvray", κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Στιγμός και μας καλεί να περιπλανηθούμε σε μια εποχή γεμάτη αναμνήσεις, από τα πανεπιστημιακά έδρανα μέχρι τα σχολικά θρανία.

May be a graphic of text that says "το Οι εκδόσεις Στιγμός παρουσιάζουν βιβλίο της Κώστιας Κοντολέων IMA ΣΤΗ VILLE D'AVRAY Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, στο MONK Wine Bar (Καρόρη Αθήνα), στις 18:30 ΚΩΣΤΙΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ত HIMA ΣΤΗ VILLE D'AVRAY Παρουσιάζουν: Ελένη Πριοβόλου, συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα, συγγραφέας RATBNLIGINO Διαβάζουν: Άννα Γεραλή, ηθοποιός Άννα Κοντολέων, θεατρολόγος συγγραφέας"

Η συγγραφέας, με αριστοτεχνικό τρόπο, ξετυλίγει το κουβάρι της μνήμης, φέρνοντας στο προσκήνιο στιγμές χαράς, λύπης, αθωότητας και ωρίμανσης. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στο MONK wine bar (Κοκόρη 4, Αθήνα). Την Κώστια Κοντολέων θα πλαισιώσουν οι συγγραφείς Τέσυ Μπάιλα και Ελένη Πριοβόλου, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός Άννα Γεραλή και η θεατρολόγος-συγγραφέας Άννα Κοντολέων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.