Η ταινία "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" των Unboxholics σπάει ρεκόρ πριν την πρεμιέρα της

Η ταινία "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" των Unboxholics σπάει ρεκόρ πριν την πρεμιέρα της

Η ζήτηση για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics, "Μην Ανοίγεις την Πόρτα", ξεπερνά κάθε προσδοκία, σηματοδοτώντας μια εντυπωσιακή άφιξη στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου. Ποιος θα φανταζόταν το 2012, όταν ξεκινούσαν τα βήματά τους στο YouTube, ότι 12 χρόνια αργότερα, τα αδέρφια Καρπά θα έβλεπαν την ταινία τους να κόβει σχεδόν 15.000 εισιτήρια πριν καν βγει στις αίθουσες.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα 1

Σήμερα, το κανάλι και το site των Unboxholics μετρούν εκατομμύρια αφοσιωμένους followers, καθιστώντας τα δύο από τα πιο δημοφιλή ελληνικά διαδικτυακά μέσα. Η επιτυχία τους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υψηλή ποιότητα του περιεχομένου τους, που αγγίζει από gaming reviews μέχρι παρουσιάσεις τεχνολογίας και live streams.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα 2

Πάντα πρωτοπόροι, οι Unboxholics πειραματίστηκαν με τη μυθοπλασία, φέρνοντας στις οθόνες μας την διαδραστική σειρά "Κουκλοθέατρο". Η στροφή προς τη μεγάλη οθόνη ήταν επόμενο βήμα, με αποτέλεσμα το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα".

unboxholics.jpg

Σε αυτήν την περιπετειώδη ταινία τρόμου, ο Σάκης Καρπάς συμπρωταγωνιστεί με την Φωτεινή Λεβογιάννη. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο δάσος, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από άγνωστη δύναμη. Η μοναδική επιζών, μια νεαρή βιολόγος, καταφεύγει στην καλύβα ενός μυστηριώδους άνδρα. Μαζί, θα έρθουν αντιμέτωποι με τα σκοτεινά μυστικά του δάσους και τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Η ταινία θα βγεί στης κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Απριλίου, ωστόσο, η προπώληση εισιτηρίων που ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου έχει ήδη εκτοξεύσει την ταινία σε πρωτοφανή ύψη. Μέσα σε λίγες ημέρες, χιλιάδες εισιτήρια πουλήθηκαν σε Αθήνα και επαρχία, γεγονός ασυνήθιστο για ταινία που κυκλοφορεί πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Δείτε το trailer

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.