Tiger Lillies | Όλα έτοιμα για την επιστροφή τους στην Αθήνα

Tiger Lillies | Όλα έτοιμα για την επιστροφή τους στην Αθήνα

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Tiger Lillies επιστρέφουν στην Αθήνα για οκτώ παραστάσεις στο Half Note Jazz Club, από τις 5 έως τις 15 Ιανουαρίου 2024. Η βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα θα παρουσιάσει το ολόφρεσκο νέο project τους «Lessons in Nihilism», το οποίο περιλαμβάνει καινούργια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και τις μεγάλες και γνωστές τους επιτυχίες.

forma es vacío, vacío es forma: Tiger Lillies ( V )

Οι Tiger Lillies δημιουργήθηκαν το 1989 από τον ηγέτη τραγουδιστή και συνθέτη τους Martyn Jacques, τον μπασίστα Adrian Stout και τον ντράμερ Budi Butenop. Έχουν ηχογραφήσει περισσότερους από 40 δίσκους και έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret, αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, με επιρροές από τον Kurt Weill και τον Jacques Brel. Είναι γεμάτη μαύρο χιούμορ, λυρισμό, θλίψη, λεπτή ειρωνεία, κοινωνικό σχολιασμό και μια διαρκή απροσδιόριστη σαγήνη.

Οι παραστάσεις των Tiger Lillies στο Half Note Jazz Club αναμένεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους φίλους της μουσικής και του θεάματος.

ΤΗΕ TIGER LILLIES LESSONS IN NIHILISM - www.kalitheasi.gr

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.