Τρεις θρύλοι του thrash metal ενώνουν τις δυνάμεις τους σε περιοδεία!

Τρεις θρύλοι του thrash metal ενώνουν τις δυνάμεις τους σε περιοδεία!

Οι Anthrax, Kreator και Testament, τρεις από τους σημαντικότερους θρύλους του thrash metal, θα πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία στην Ευρώπη τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου 2024 από το Μάντσεστερ της Αγγλίας και θα συνεχιστεί σε άλλες 9 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου.

Οι Anthrax, που ιδρύθηκαν το 1981, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα thrash metal συγκροτήματα στον κόσμο. Έχουν κυκλοφορήσει 12 στούντιο άλμπουμ, έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν κερδίσει δύο βραβεία Grammy.

ANTHRAX BAND - Bootleg - Magnet | TeePublic

Οι Kreator, που ιδρύθηκαν το 1982, είναι ένα άλλο από τα κορυφαία thrash metal συγκροτήματα. Έχουν κυκλοφορήσει 15 στούντιο άλμπουμ, έχουν πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές για τη μουσική τους.

KREATOR | Heavy metal bands, Thrash metal, Death metal

Οι Testament, που ιδρύθηκαν το 1983, είναι ένα από τα πιο μακροβιότερα thrash metal συγκροτήματα. Έχουν κυκλοφορήσει 14 στούντιο άλμπουμ, έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν κερδίσει ένα βραβείο Grammy.

Account Suspended | Heavy metal music, Testament band, Hair metal bandsΗ περιοδεία αυτή αναμένεται να είναι ένα μοναδικό γεγονός για τους fans του thrash metal σε όλη την Ευρώπη.

Anthrax

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.