"They Follow" | Το sequel του "It Follows"

"They Follow" | Το sequel του "It Follows"

Ένα από τα πλέον δημοφιλή cult ψυχολογικά θρίλερ του 2014, και γενικότερα της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει για να μας ταρακουνήσει με ένα πολυαναμενόμενο sequel. Ο λόγος γίνεται για το "It Follows", μια ταινία τρόμου που απέκτησε καλτ αξία, η οποία τώρα επιστρέφει με το "They Follow". Οι δημιουργοί του sequel αποφάσισαν να το ονομάσουν "They Follow", ένα όνομα που σίγουρα δημιουργεί ενδιαφέρον για το τι θα προσφέρει το νέο σενάριο.

They Follows sequel confirmed; Here's who is returning for cult horror movie  | PINKVILLA

Το "They Follow" θα διατηρήσει την αρχική σκηνοθεσία του David Robert Mitchell και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Maika Monroe. Επιπλέον, η παραγωγή της ταινίας ανήκει στη NEON, το δημοφιλές στούντιο πίσω από το Οσκαρικό "Parasite" και άλλες ανεξάρτητες επιτυχίες, όπως το "Triangle of Sadness".

It Follows (2014) - Horror Movie - Horror HomeroomΠριν δέκα χρόνια, το "It Follows" κυκλοφόρησε απρόσμενα και κατάφερε να γίνει εμπορική επιτυχία παρά το μικρό του budget ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, συγκεντρώνοντας 23.2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το "They Follow" αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στο 2024.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.