Από τον παραγωγό M. Night Shyamalan έρχεται η ταινία The Watchers

Από τον παραγωγό M. Night Shyamalan έρχεται η ταινία The Watchers

Από τον παραγωγό M. Night Shyamalan έρχεται η ταινία The Watchers. Το πρώτο teaser trailer κυκλοφόρησε και ήδη μας προετοιμάζει για μια ατμοσφαιρική εμπειρία γεμάτη φόβο και μυστήριο. Η σκηνοθεσία και το σενάριο φέρουν την υπογραφή της Ishana Night Shyamalan, κόρης του διάσημου M. Night Shyamalan. Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του A.M. Shine και αφηγείται την ιστορία της Mina, μιας 28χρονης καλλιτέχνιδας.

The Watchers: Η νέα horror ταινία της Warner θέλει να σας φρικάρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Mina εγκλωβίζεται σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία και αναζητά καταφύγιο σε ένα απομονωμένο κτήριο. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με τρεις αγνώστους που κρύβονται από άγνωστες οντότητες που τους καταδιώκουν κάθε βράδυ. Ποια είναι αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα; Τι θέλουν από τους κρυμμένους ανθρώπους; Η Mina θα βρεθεί άθελά της μπλεγμένη σε ένα εφιαλτικό παιχνίδι, παλεύοντας για την επιβίωσή της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Dakota Fanning ("Once Upon a Time in Hollywood", "Ocean's Eight"), την Georgina Campbell ("Barbarian", "Suspicion"), τον Oliver Finnegan ("Creeped Out", "Outlander") και την Olwen Fouere ("The Northman", "The Tourist"). Το "The Watchers" θα βγεί στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.