Ο Κουέντιν Ταραντίνο άλλαξε γνώμη και εγκαταλείπει την τελευταία του ταινία "The Movie Critic"

Ο Κουέντιν Ταραντίνο άλλαξε γνώμη και εγκαταλείπει την τελευταία του ταινία "The Movie Critic"

Ο διάσημος σκηνοθέτης Quentin Tarantino έκανε μια αιφνίδια κίνηση αποφασίζοντας να ακυρώσει το επερχόμενο έργο του, "The Movie Critic". Αυτή η απόφαση έρχεται ως έκπληξη για πολλούς, καθώς το project είχε προκαλέσει ενθουσιασμό λόγω της πρωτότυπης ιδέας του και της συμμετοχής του Brad Pitt.

Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν  Ταραντίνο - Filmelody.grΤο "The Movie Critic" αρχικά είχε προορισμό να είναι η δέκατη και τελευταία ταινία του Tarantino πριν αποσυρθεί από τον κινηματογράφο. Η ταινία θα αντλούσε έμπνευση από την εμπειρία του ως έφηβος, όπου έγραφε κριτικές για ταινίες σε πορνογραφικά περιοδικά, και θα διαδραματιζόταν στην Καλιφόρνια του 1977.

Quentin Tarantino Scraps His Final Film - The Movie Critic, Starring Brad  PittΩστόσο, σύμφωνα με αποκλειστική αναφορά του Deadline, ο Tarantino άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να επανεξετάσει τα σχέδιά του για την επόμενη και τελευταία του ταινία. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino αλλάζει τα σχέδιά του. Έχει γίνει γνωστό πως στο παρελθόν είχε αναβάλει την παραγωγή άλλων ταινιών του, όπως συνέβη με το "The Hateful Eight", αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική του ιδέα.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.