Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας | Η ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι σε 4Κ επανέκδοση

Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας | Η ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι σε 4Κ επανέκδοση

Η αριστουργηματική ταινία του Bernardo Bertolucci, "Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας", ζωντανεύει ξανά στις οθόνες μας σε 4Κ επανέκδοση από τις 7 Μαρτίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας πληροφορίες για την ταινία - Athinorama.gr

Μέσα από τα μάτια του Pu Yi, του τελευταίου αυτοκράτορα της Κίνας, η ταινία μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ταραχώδη ιστορία της χώρας. Βιώνουμε την άνοδο και την πτώση του αυτοκρατορικού θεσμού, την επανάσταση και την κομμουνιστική εποχή, μέσα από την απομόνωση και την εσωτερική εξέλιξη του Pu Yi.

O Τελευταίος Αυτοκράτορας (The Last Emperor) | Σινεμά | LiFO

the-last-emperor-543 - Fragilemag | Ηχογραφώντας το βουητό της πόληςΗ 4Κ επεξεργασία αναδεικνύει την οπτική μαγεία της ταινίας, με τα πλούσια σκηνικά, τα κοστούμια και τα τοπία της Κίνας να ζωντανεύουν με εκπληκτική λεπτομέρεια. Η μουσική του Ryuichi Sakamoto, David Byrne και Cong Su αγγίζει την ψυχή και εντείνει τη συναισθηματική φόρτιση της ιστορίας.

The Last Emperor (1987) | MUBIΕξαιρετική 4Κ επεξεργασία που αναδεικνύει την οπτική μαγεία της ταινίας Συναρπαστική ιστορία που αγγίζει θέματα εξουσίας, απομόνωσης και αυτογνωσίας Αριστουργηματική σκηνοθεσία από τον Bernardo Bertolucci. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους John Lone, Joan Chen, Peter O'Toole και Ryuichi Sakamoto Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια κλασική ταινία στη μεγάλη οθόνη. Aπό 7 Μαρτίου στους κινηματογράφους σε 4Κ επανέκδοση από την Feelgood.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.