Η DC ετοιμάζει live-action ταινία για το Teen Titans

Η DC ετοιμάζει live-action ταινία για το Teen Titans

Εκτός από τις ταινίες που ήδη γνωρίζουμε, η DC Studios ετοιμάζει μια live-action ταινία βασισμένη στο λατρεμένο cartoon/comic Teen Titans. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η DC, με επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran, έχει δρομολογήσει την υλοποίηση της ταινίας και έχει αναθέσει το σενάριο στην Ana Nogueira, η οποία γράφει επίσης το Supergirl: Woman of Tomorrow.

Teen Titans Live-Action Movie in the Works at DC StudiosΗ ιστορία των Teen Titans ξεκινά τη δεκαετία του '60, με πρωταγωνιστές γνωστούς χαρακτήρες όπως ο Robin, ο Kid Flash, ο Aqualad και η Wonder Girl. Στη δεκαετία του '80, το reboot των Marv Wolfman και George Perez έφερε νέα πνοή στην ομάδα, με την προσθήκη των Beast Boy, Cyborg, Raven και Starfire. Η επιτυχία ήταν εκκωφαντική, με τα Teen Titans να γίνονται Νο.1 σε πωλήσεις κόμικ της DC.

DC's next animated movie is Teen Titans: The Judas Contract

Εκτός από τα comics, η σειρά γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με την animated τηλεοπτική σειρά Teen Titans Go!, η οποία διήρκεσε 8 σεζόν και προβλήθηκε από το Cartoon Network. Η DC ψάχνει σκηνοθέτη για την ταινία, ενώ οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους Teen Titans παραμένουν άγνωστοι. Η live-action ταινία Teen Titans αποτελεί μια συναρπαστική εξέλιξη για το DC Universe, και οι fans περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να ζωντανεύουν στην οθόνη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.