Τα σπάνε οι STRUKT με το κομμάτι Eternal Finite

Τα σπάνε οι STRUKT με το κομμάτι Eternal Finite

Πρόκειται για νέα παιδιά που μέσα στην ψυχή τους κυριαρχεί η ροκ-μέταλ μουσική. Αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και αυτό αποτυπώνεται στα παιξίματά τους. Ο Γιάννος (ντραμς), η Κλειώ (φωνή), ο Ματθαίος (κιθάρα) και ο Θάνος (μπάσο), συνθέτουν την μοναδική αυτή μουσική ομάδα, τους STRUKT. Στα live τους σημειώνεται το αδιαχώρητο και αυτό αποτελεί τη βάση για τη συνέχεια. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, παραμένοντας όμως προσγειωμένοι και ταπεινοί. Ξέρουν και οι ίδιοι, αν και οι ηλικίες τους είναι κοντά στα 18, ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουν στον δύσκολο αυτό χώρο. 

strukt 1

Οι Strukt είναι μία rock - metal μπάντα, γεμάτη ενέργεια, η οποία σχηματίστηκε το 2022 από μια παρέα φίλων. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν στο Schoolwave Easter Party στην οποία έπαιξαν τα δύο πρώτα κομμάτια τους, το «Eternal Finite” και το «Fears» μαζί με διάφορα covers. Αργότερα έπαιξαν στο School Wave Festival τον Ιούλιο του 2023 στα αθλητικά μονοπάτια στην Αστυπάλαια. Αυτή τη στιγμή γράφουν τραγούδια με σκοπό τον σχηματισμό δίσκου, ενώ το «Eternal Finite» ανέβηκε στο νέο τους κανάλι στο YouTube στις 12 Απριλίου 2024.

strukt 3

Τα επόμενά τους βήματα; Νέα τραγούδια, ηχογραφήσεις στο στούντιο και πολλά live με σκοπό την επικοινωνία τους με το πολυπληθές κοινό τους και την παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού.

strukt 4

strukt 5

strukt 6

strukt 7

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.