Shōgun | Η νέα επική σειρά έρχεται στο Disney+

Shōgun | Η νέα επική σειρά έρχεται στο Disney+

Το Disney+ αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της πρωτότυπης επικής μίνι σειράς "Shōgun" παραγωγής FX. Η σειρά, βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα του James Clavell, θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2024 αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα.

Shōgun": Νέο τρέιλερ για την επερχόμενη δραματική σειρά

Το τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη γεύση από την ιστορία της σειράς, η οποία διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία.

Shogun (TV Mini Series 2024– ) - IMDbΗ μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της. Το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό και δίνει μια αίσθηση της κλίμακας και της πολυπλοκότητας της ιστορίας. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι υποσχόμενες και η παραγωγή φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας.

Shōgun: Κυκλοφόρησε το επικό trailer από την νέα μίνι σειρά του FX

Το "Shōgun" αναμένεται να είναι μια συναρπαστική και καθηλωτική σειρά που θα κρατήσει τους θεατές αμείωτα ενδιαφερόμενους. Η πρεμιέρα της σειράς τον Φεβρουάριο του 2024 θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για τους λάτρεις του ιστορικού δράματος.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.