Ο Ozzy Osbourne επιστρέφει με δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες στο Birmingham

Ο Ozzy Osbourne επιστρέφει με δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες στο Birmingham

Οι fans του Ozzy Osbourne μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την μουσική του, καθώς ο θρύλος της heavy metal επιστρέφει με δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες στο Birmingham. Η είδηση δόθηκε από τη σύζυγο και μάνατζερ του Ozzy, Sharon Osbourne, η οποία εμφανίστηκε στο Fortune Theatre του Λονδίνου, στο πλαίσιο μιας παράστασης στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο.

Ozzy OsbourneΟ Ozzy Osbourne δεν θα ανέβει στη σκηνή με αναπηρικό αμαξίδιο: «Ποιο είναι  το νόημα;» - postmelody"Ο Ozzy είναι καλά και θα επιστρέψει στη σκηνή", δήλωσε η Sharon. "Θα κάνουμε δύο συναυλίες στο Birmingham, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Θα είναι οι τελευταίες του συναυλίες και θα θέλουμε να τις απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι fans." Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Ιουνίου 2024 στο Birmingham NEC, το οποίο έχει χωρητικότητα περίπου 21.000 θεατών.

Ozzy Osbourne: «Θα κάνω μερικές ακόμα συναυλίες πριν τελειώσω» - Rebel FM  105.2 FMΟ Ozzy Osbourne, γνωστός και ως "The Prince of Darkness", είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της heavy metal. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy. Τα τελευταία χρόνια, ο Ozzy Osbourne έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας διάγνωσης για νευρομυϊκή νόσο. Ωστόσο, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι δύο συναυλίες στο Birmingham θα είναι μια ευκαιρία για τους fans του Ozzy να τον αποχαιρετήσουν και να απολαύσουν την μουσική του από κοντά για τελευταία φορά.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.