Το Χέρι της Θείας Δίκης | Νέο θρίλερ εκδίκησης με τον Ορλάντο Μπλουμ

Σκοτεινή ατμόσφαιρα και ωμή βία περιμένουν τους θεατές στην ταινία Το Χέρι της Θείας Δίκης, που έρχεται στους κινηματογράφους από τις 22 Φεβρουαρίου. Ο Ορλάντο Μπλουμ πρωταγωνιστεί σε ένα νέο-νουάρ θρίλερ εκδίκησης, με φόντο την εξαθλιωμένη αμερικανική ενδοχώρα.

Το Χέρι της Θείας Δίκης - ταινιες › παιζονται τωρα || cinemagazine.grΟ Κας, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπλουμ, έχει αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του και προσπαθεί να ζήσει μια ήσυχη ζωή με την ορφανή ανιψιά του. Όμως, η σαδίστρια Μπιγκ Κατ, η οποία ηγείται του υποκόσμου στην περιοχή, τον αναγκάζει να επιστρέψει στις βρώμικες δουλειές. Καθώς ο Κας έρχεται αντιμέτωπος με δυσάρεστες καταστάσεις, καλείται να κάνει δύσκολες επιλογές, θολώνοντας τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό. Η ταινία υπόσχεται έντονες σκηνές δράσης, αγωνία και ηθικά διλήμματα.

Το Χέρι της Θείας Δίκης: Ταινία εκδίκησης με τον Ορλάντο Μπλουμ |  CultureNow.grΣκηνοθεσία: Έσομ & Ίαμ Νελς Πρωταγωνιστούν: Ορλάντο Μπλουμ, Άντι ΜακΝτάουελ Πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου Διανομή: Tanweer

Ορλάντο Μπλουμ - Ταινίες

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.