Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στο Μικρό Παλλάς

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στο Μικρό Παλλάς

Η Αθήνα υποδέχεται μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση: Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος, δύο από τους σημαντικότερους στιχουργούς και συνθέτες της Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην παράσταση Βράδυ στην Αθήνα.

Βράδυ στην Αθήνα: Μια παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου και του Παρασκευά  Καρασούλου | LiFOΣε μια εποχή γεμάτη σύγχυση, η τέχνη έρχεται να προσφέρει ανάταση και ελπίδα. Η παράσταση  αποτελεί μια ωδή στο ελληνικό τραγούδι, υμνώντας τη δύναμή του να αγγίζει τις ψυχές και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  VIDEO -PODCAST | RthessΗ Νικολακοπούλου και ο Καρασούλος, μαζί με τους ταλαντούχους ερμηνευτές Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα και Θοδωρή Νικολάου, θα μας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό ονειρολόγιο. Αγαπημένα τραγούδια, όπως "Παλικάρι στα Σφαγεία", "Μία Πνοή Δροσιά", "Θα μελαγχολήσω", "Τι σου 'κανα και πίνεις", "Ζήλεψα", θα ζωντανέψουν στη σκηνή του Μικρού Παλλάς, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με συναισθήματα και μνήμες.

ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :: TicketServices.gr

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.