O Mads Mikkelsen σε διαπραγματεύσεις με τη Marvel για τον ρόλο του Doctor Doom

O Mads Mikkelsen σε διαπραγματεύσεις με τη Marvel για τον ρόλο του Doctor Doom

Η Marvel Studios φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Jonathan Majors ως τον επόμενο μεγάλο κακό του MCU. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Mads Mikkelsen βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία για να υποδυθεί τον Doctor Doom.

Ο Mikkelsen είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με μια πλούσια καριέρα σε ταινίες και τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Lars von Trier, ο Thomas Vinterberg και ο Christopher Nolan.

Ο Mikkelsen είχε ήδη εμφανιστεί στο MCU, υποδυόμενος τον Kaecilius στην ταινία "Doctor Strange" του 2016. Ωστόσο, ο ρόλος του ήταν σχετικά μικρός και δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

Ο Doctor Doom είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς κακούς της Marvel. Είναι ο κυβερνήτης της Λατινικής Γης και ένας από τους ισχυρότερους εχθρούς των Fantastic Four.

Η Marvel Studios έχει στα σχέδια της να φέρει τους Fantastic Four στο MCU, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Είναι πιθανό ο Mikkelsen να εμφανιστεί είτε στην ταινία "Avengers 5" είτε στην ταινία "Fantastic Four".

Εάν οι φήμες επαληθευτούν, θα είναι μια σημαντική προσθήκη στο MCU. Ο Mikkelsen είναι ένας ηθοποιός που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση σε έναν εμβληματικό χαρακτήρα όπως ο Doctor Doom.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.