Ο Michael Mann επιβεβαιώνει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι το 'Heat 2'

Ο Michael Mann επιβεβαιώνει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι το 'Heat 2'

O Michael Mann, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει το sequel του Heat. Όλα δείχνουν πλέον προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο σκηνοθέτης παρευρέθηκε στο Contenders London event για την προώθηση της επόμενης του ταινίας, με τίτλο Ferrari. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ανέφερε τα επερχόμενα σχέδιά του για το Heat 2.

Heat 2: Michael Mann Reveals Work is Underway on Adapting Novel Into a MovieΣύμφωνα με το Deadline, ο Michael Mann επιβεβαίωσε ότι το Heat 2 θα είναι το επόμενο του εγχείρημα. Ρωτήθηκε αν η μεταφορά του μυθιστορήματος θα αποτελέσει το επόμενο του μεγάλο εγχείρημα, και απάντησε: "Ναι, η Meg Gardiner και εγώ γράψαμε το μυθιστόρημα του Heat 2, το οποίο έκλεισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ferrari. Αυτή θα είναι η επόμενη μου ταινία."

Ωστόσο, όσον αφορά το cast, παραμένει ακόμα άγνωστο. Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι ο Adam Driver είναι υποψήφιος να υποδυθεί τον ρόλο του Neil McCauley, αλλά ο Mann δήλωσε: "Ίσως. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Ο Adam και εγώ είχαμε εξαιρετική συνεργασία στο Ferrari. Έχουμε παρόμοιες εργασιακές αξίες και αμοιβαίο σεβασμό, και απολαύσαμε τη συνεργασία μας." Το Heat 2 λειτουργεί ταυτόχρονα ως prequel και sequel, εξερευνώντας τη ζωή των χαρακτήρων McCauley, Chris Shiherlis και Vincent Hanna στα φωτεινά χρόνια του Λος Άντζελες, καθώς και την εξέλιξή τους μετά από πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, περισσότερες λεπτομέρειες για το cast παραμένουν αδιευκρίνιστες, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για την  διαδικασία παραγωγής.

Heat 2': Michael Mann Novel Sells Book Rights In 13 Offshore Territories –  Deadline

Το "Heat" (ελλ. τίτλος 'Ένταση') κυκλοφόρησε το 1995, με τον Mann να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή του σεναρίου. Πρωτοτυπώντας την ιστορία από το 1979, είχε προσπαθήσει να την μεταφέρει στην τηλεόραση, αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ δημιουργήθηκε η τηλεταινία "L.A. Takedown" το 1989. Κατά τα επόμενα χρόνια, αποφάσισε να δημιουργήσει την ταινία, φέρνοντας για πρώτη φορά στον κινηματογράφο τους Al Pacino και Robert De Niro. Η ιστορία εστιαζόταν σε έναν εγκληματία και έναν ντετέκτιβ, αναδεικνύοντας τις διαμάχες τους και τις προσωπικές τους ζωές. Στην ταινία παίζαν επίσης οι Tom Sizemore, Jon Voight, Amy Brenneman, Ashley Judd, Wes Studi και Val Kilmer ήταν επίσης στο καστ. 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.