Πρώτη εικόνα από το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Πρώτη εικόνα από το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Ο διάσημος σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα δίνει μια πρώτη ματιά στο αναμενόμενο επικό έργο του, το "Megalopolis," αποκαλύπτοντας την κάρτα τίτλων της ταινίας. Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι φανς αναμένουν πώς και πώς την επιστροφή του σκηνοθέτη στη μεγάλη οθόνη μετά από πολλά χρόνια.

megalopolisΤο "Megalopolis" αναδεικνύεται ως το magnum opus του Κόπολα, ένα έργο που σχεδιάζει εδώ και δεκαετίες. Η ταινία ακολουθεί την εξέλιξη ενός αρχιτέκτονα που προσπαθεί να αναστήσει μια ουτοπική Νέα Υόρκη μετά από μια καταστροφή. Παρά τα προβλήματα και τις αναβολές λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων του σκηνοθέτη, οι οπαδοί αναμένουν με αγωνία την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Megalopolis»: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ξεκινά γυρίσματα με Κέιτ Μπλάνσετ,  Μισέλ Φάιφερ, Τζέσικα Λανγκ! – Sikionia.grΜε πρωταγωνιστές τους Ανταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνουελ, Σάια Λα Μπεφ, Φόρεστ Γουίτακερ, και άλλους, το "Megalopolis" υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική επιστημονική φαντασία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ενώ ακόμα δεν έχουμε δει τρέιλερ ή επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, η αποκάλυψη της κάρτας τίτλων ανεβάζει τις προσδοκίες και δημιουργεί ανυπομονησία για το μεγαλεπήβολο έργο του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.