Εντυπωσιακή επιστροφή για τη σειρά 'Η Μάγισσα'"

Εντυπωσιακή επιστροφή για τη σειρά 'Η Μάγισσα'"

Η σειρά "Η Μάγισσα" του ΑΝΤ1, που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ετοιμάζεται να συνεχίσει την πορεία της με μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες και ανατροπές. Με budget 10 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, και η επιτυχία της οδήγησε στην ανανέωση για δεύτερο κύκλο.

Σε αυτόν, οι θεατές θα ταξιδέψουν 100 χρόνια πίσω στο χρόνο, στο 1715, συναντώντας τους προγόνους των ηρώων που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν. Το σενάριο, γραμμένο από τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, υπόσχεται συναρπαστικές ιστορίες και απρόσμενες εξελίξεις.

Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκονται και πάλι δύο οικογένειες, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με φόντο τις διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης. Μια βεντέτα που κρατάει χρόνια, φέρνει αντιμέτωπους τους Λάσκαρηδες και τους Γερακάρηδες, μέχρι που ένας γάμος έρχεται να ενώσει τις δύο οικογένειες. Η χαρά, όμως, δεν κρατάει για πολύ, καθώς το μωρό που έρχεται στον κόσμο εξαφανίζεται μυστηριωδώς 40 μέρες μετά τη γέννησή του.

Μια υπηρέτρια, η Θεοφανώ, βλέπει όραμα που την οδηγεί στην όχθη του ποταμού, όπου εντοπίζει το άψυχο σώμα του βρέφους. Κατηγορούμενη για την δολοφονία, η Θεοφανώ καλείται να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με φήμες που την θέλουν μάγισσα.

Με ένα καλοδουλεμένο σενάριο, πλούσιες ερμηνείες και άψογη σκηνοθεσία από τον Λευτέρη Χαρίτο, η "Μάγισσα" αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές προτάσεις της φετινής σεζόν.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.