Ο Λάνθιμος επιστρέφει με το Kinds of Kindness | Teaser trailer με την Emma Stone και ένα all-star cast

Ο Λάνθιμος επιστρέφει με το Kinds of Kindness | Teaser trailer με την Emma Stone και ένα all-star cast

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να μας καταπλήξει ξανά με την πολυαναμενόμενη ταινία του Kinds of Kindness, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

Yorgos Lanthimos Says 'Kind of Kindness' Was “Almost Like Making 3 Films” —  World of ReelΗ Searchlight Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer, αφήνοντας μας με μια γεύση από αυτό που έρχεται. Το trailer, με μουσική υπόκρουση το θρυλικό Sweet Dreams, μας παρουσιάζει τους βασικούς χαρακτήρες, στους οποίους δίνουν ζωή ηθοποιοί όπως η Emma Stone, ο Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley, οι Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και η Hunter Schafer.

Kinds of Kindness: Το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την  Έμα ΣτόουνΗ ταινία, που αρχικά ονομαζόταν And, γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη το 2022 και αποτελείται από τρεις διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες μάλλον θα συνδεθούν με κάποιο τρόπο. Ο Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον Ευθύμη Φιλίππου στο σενάριο, ενώ το μοντάζ έχει αναλάβει ο Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Δείτε το teaser trailer

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.