Νέος πρωταγωνιστής για το Karate Kid

Νέος πρωταγωνιστής για το Karate Kid

Η Sony Pictures έβαλε τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση του νέου Karate Kid για την επερχόμενη ταινία, η οποία αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024. Ο Ben Wang, ο ηθοποιός που ξεχώρισε στην σειρά American Born Chinese του Disney Plus, θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής, πλαισιωμένος από τους θρυλικούς Ralph Macchio (Daniel LaRusso) και Jackie Chan (Mr. Han).

Βρέθηκε το νέο “Karate Kid“ για την ταινία με τους Ralph Macchio και Jackie Chan

Η ταινία, που φέρει τον τίτλο requel, έρχεται να ενώσει τους κόσμους του The Karate Kid του 2010 με τον Τζάκι Τσαν και τις προηγούμενες ταινίες "Karate Kid" με τον Λαρούσο. Ο Wang θα υποδυθεί έναν νεαρό από την Κίνα που, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, βρίσκει δύναμη και σκοπό στη ζωή του μέσα από τις πολεμικές τέχνες και την καθοδήγηση του μέντορά του.

Λίγα είναι γνωστά για το σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Rob Lieber ("Peter Rabbit"), αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Jonathan Entwistle ("I'm Not Okay with This", "The End of the F***ing World"). Μένει να δούμε αν η ταινία θα αποτελέσει άμεσο sequel ή reboot, αλλά ένα είναι σίγουρο: η κληρονομιά του Karate Kid συνεχίζεται, με τον Ben Wang να έρχεται να γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία του θρυλικού franchise.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.