Καποδίστριας | Η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή ξεκινά γυρίσματα

Καποδίστριας | Η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή ξεκινά γυρίσματα

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή, η οποία πραγματεύεται τη ζωή του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Νοέμβριο, μετά από αρκετές αναβολές. Η συμφωνία για την χρηματοδότηση της ταινίας υπογράφηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, ακριβώς 192 χρόνια από τη δολοφονία του Καποδίστρια. Η χρηματοδότηση θα προέλθει από την COB Advisors, μια συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην εύρεση χρηματοδότησης για κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε σχετικά με την έναρξη των γυρισμάτων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της ταινίας για τον Καποδίστρια. Είναι μια ταινία που ετοιμάζουμε εδώ και χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτήν. Η χρηματοδότηση της COB Advisors μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την ταινία που θέλουμε και να την παρουσιάσουμε στο κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο σκηνοθέτης είχε αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες στην ολοκλήρωση της ταινίας. Σε συνέντευξή του πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει ότι είχε βρει το καστ, αλλά του έλειπαν λίγα χρήματα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η ταινία θα γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες στην Ελλάδα, όπως η Κέρκυρα, το Ναύπλιο, η Αίγινα, η Ύδρα, η Μάνη και η Αθήνα. Το καστ της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.