Καπετάν Μιχάλης | Το συγκλονιστικό trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας "Ο Καπετάν Μιχάλης", η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ο καπετάν Μιχάλης», γυρίσματα στον Άγιο Νικόλαο (βίντεο) | ΑνατολήΤο trailer της ταινίας, διάρκειας περίπου δύο λεπτών, μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1889, μια χρονιά επανάστασης. Ο κεντρικός ήρωας, ο Καπετάν Μιχάλης, είναι ένας ασυμβίβαστος Κρητικός που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην απελευθέρωση του νησιού από τους Τούρκους. Ωστόσο, όταν συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφού του, ο Καπετάν Μιχάλης βυθίζεται σε έναν πειρασμό που θα τον αποσπάσει από το ιερό του καθήκον.

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» -Πότε  βγαίνει στους κινηματογράφους - iefimerida.grΤο trailer μας δείχνει πανέμορφα τοπία της Κρήτης, καθώς και τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της ταινίας, όπως τον Καπετά Μιχάλη, την Εμινέ και τον Νουρήμπεη. Επίσης, μας δίνει μια γεύση από τις μάχες που θα ακολουθήσουν.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.