"Monkey Man" | Ο Dev Patel σκηνοθετεί μια ταινία δράσης εμπνευσμένη από τον θρύλο του Hanuman

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την επική ταινία δράσης, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου.

First trailer for Dev Patel's new movie as it switches from Netflix to  cinema releaseΗ ταινία, η οποία είναι σκηνοθετική απόπειρα του υποψήφιου για Όσκαρ Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire), αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού άνδρα που ξεκινάει μια αποστολή για να πάρει εκδίκηση από έναν άλλον που σκότωσε τη μητέρα του. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τον θρύλο του Hanuman. Στο Monkey Man πρωταγωνιστεί επίσης ο Patel ως Kid, ο οποίος βάζει μια μάσκα γορίλα και πηγαίνει κάθε βράδυ σε ένα υπόγειο κλαμπ, όπου εκεί μονομαχεί με άλλους ανθρώπους για να βγάλει χρήματα. Μετά από χρόνια καταπιεσμένης οργής, ο Kid ανακαλύπτει έναν τρόπο να πάει να βρει τον υπαίτιο για το θάνατο της μητέρας του.

Dev Patel, Jordan Peele Release Trailer for 'Monkey Man'Το trailer της ταινίας είναι γεμάτο με συναρπαστικές και θεαματικές σκηνές μάχης και καταδίωξης. Η Universal αναφέρει ότι η ταινία είναι "ένα επικό θρίλερ δράσης που θα κρατήσει τους θεατές αμείωτα ενδιαφερόμενους". Πρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) και Makarand Deshpande (RRR). Την παραγωγή του Monkey Man έχει αναλάβει ο Dev Patel, ο Jomon Thomas  και ο Jordan Peele.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.