Πρώτο trailer του Joker 2 | Η επιστροφή με Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Πρώτο trailer του Joker 2 | Η επιστροφή με Joaquin Phoenix και Lady Gaga

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Joker 2, με τον Joaquin Phoenix να επιστρέφει στον ρόλο του Arthur Fleck. Σε αντίθεση με την πρώτη ταινία, ο Arthur δεν είναι πλέον μόνος. Στο Arkham Asylum, έρχεται σε επαφή με την ψυχολόγο Harleen Quinzel, την οποία υποδύεται η Lady Gaga. Η Harley Quinn, γνωστή για την εμμονή της με τον Joker, φαίνεται να γοητεύεται από τον Arthur και η σχέση τους εξελίσσεται σε ένα παθιασμένο, αλλά ασταθές ειδύλλιο.

Το trailer του Joker 2 έφτασε με Joaquin Phoenix και Lady Gaga να μοιράζουν τρέλα στην Gotham

Το trailer μας δίνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα της ταινίας, η οποία συνδυάζει στοιχεία μιούζικαλ με σκοτεινά και βίαια πλάνα. Ο Arthur τραγουδά, χορεύει και έρχεται αντιμέτωπος με τους δαίμονες του, ενώ η Gotham City βυθίζεται στο χάος. Το Joker: Folie à Deux έχει τριπλάσιο budget σε σχέση με την πρώτη ταινία, αγγίζοντας τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντικό μέρος του budget καλύπτει τις αμοιβές των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, οι οποίοι έλαβαν 20 και 12 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ξανά ο Todd Phillips, ενώ στο cast συμμετέχουν επίσης οι Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey και Jacob Lofland. Το Joker: Folie à Deux αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Δείτε το trailer

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.