Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το Jeanne du Barry - trailer

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το Jeanne du Barry - trailer

Νέο trailer κυκλοφόρησε για την ταινία Jeanne du Barry, η οποία αποτελεί την πρώτη μεγάλη παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp μετά την δικαστική διαμάχη του με την Amber Heard. Η ταινία, που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Φεστιβάλ Καννών, λαμβάνει χώρα στη Γαλλία του 1768 και αφηγείται την άγνωστη ιστορία της Jeanne du Barry, μίας ερωμένης του βασιλιά Louis XV (τον οποίο υποδύεται ο Depp).

Jeanne du Barry: Γνωρίστε τη νέα ταινία του Johnny Depp (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο trailer, βλέπουμε για πρώτη φορά τους δύο χαρακτήρες να συναντιούνται, ενώ παράλληλα μας δίνεται μια γεύση από την ατμόσφαιρα και τα κοστούμια της εποχής. Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή της Maïwenn, η οποία υποδύεται και την Jeanne du Barry, ενώ στο σενάριο συμμετείχαν επίσης οι Teddy Lussi-Modeste και Nicolas Livecchi.

Πέρα από τον Depp και την Maïwenn, στην ταινία παίζουν επίσης οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, India Hair, Suzanne de Baecque, Capucine Valmary, Pauline Pollmann και Micha Lescot. Το "Jeanne du Barry" θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πιθανή προβολή του στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.