Ο Γιάννης Αγγελάκας ηγείται μίας μουσικής πανδαισίας στο Gazarte, φέρνοντας στο προσκήνιο ανερχόμενα ταλέντα

Ο Γιάννης Αγγελάκας ηγείται μίας μουσικής πανδαισίας στο Gazarte, φέρνοντας στο προσκήνιο ανερχόμενα ταλέντα

Σε μια σπάνια μουσική συνάντηση, ο Γιάννης Αγγελάκας ενώνει τις δυνάμεις του με τρία πολλά υποσχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μια βραδιά γεμάτη εκλεκτικές μελωδίες και δυνατά συναισθήματα. Στις 11 και 12 Απριλίου, η σκηνή του Gazarte Ground Stage θα φιλοξενήσει ένα μουσικό Ανατέλλω, με τον Αγγελάκα να υποδέχεται τους Παιδί Τραύμα, Sophie Lies και Turboflow3000, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία.

Παιδί Τραύμα: Ο μυστηριώδης τραγουδοποιός, με την αιθέρια φωνή και τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια, έρχεται στο προσκήνιο με το άλμπουμ "Μέινστριμ", αγγίζοντας κοινωνικά θέματα και εστιάζοντας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Sophie Lies: Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με καταγωγή από το Πέραμα, υμνεί την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στο ντεμπούτο άλμπουμ της "Μια Πέτρα Σαν Σπίτι", αφήνοντας το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Turboflow3000: Το μουσικό project που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα, φέρνει μια δόση φρεσκάδας και δυναμισμού με το άλμπουμ "ΟΥΦΟ", συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά είδη και εκφράζοντας σύγχρονες ανησυχίες.

Μία βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις, ανερχόμενα ταλέντα και την αστείρευτη ενέργεια του Γιάννη Αγγελάκα, περιμένει τους λάτρεις της μουσικής στο Gazarte!

ΑΝΑΤΕΛΛΩ» – Γ. ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & GUESTS - gazarte

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.