Γκρεμίζει το TikTok ο Πάρης Ευαγγέλου με το "Πουτάνα Αμνησία" - 200.000 θεάσεις σε 3 ημέρες

Γκρεμίζει το TikTok ο Πάρης Ευαγγέλου με το "Πουτάνα Αμνησία" - 200.000 θεάσεις σε 3 ημέρες

Viral στο TikTok έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το τραγούδι του Πάρη Ευαγγέλου, "Πουτάνα Αμνησία", αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το έχουν δει πάνω από 200.000 χρήστες. Εκατοντάδες κοινοποιήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να εκτοξεύουν στα ύψη την δημοφιλία του τραγουδιού και του καλλιτένη. Κλασικό παράδειγμα, ο γνωστός σε όλους και απόλυτα ευρηματικός, Φάνης Λαμπρόπουλος, όπου μέσα από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Music 89,2, δημιούργησε χιουμοριστικό βίντεο χρησιμοποιώντας το τραγούδι, κάτι που χάρισε άφθονο γέλιο στον κόσμο που το είδε.

Εξάλλου το Globonews.gr είχε "προειδοποιήσει" με σχετικό άρθρο στις 4 Ιουλίου 2023 ότι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει όλες τις προοπτικές για να κάνει το "μπαμ". 

Το τραγούδι "Πουτάνα Αμνησία" κυκλοφορεί επίσημα από την δισκογραφική εταιρεία, Aspect4music, στο YouTube και στις ψηφιακές πλατφόρμες. Τη μουσική υπογράφει ο Μπάμπης Λιόλης, τους στίχους η Μαρία Κουφανδριοπούλου και την ενορχήστρωση ο Πάρης Ευαγγέλου και ο Μπάμπης Λιόλης. Το υπέροχο video clip επιμελήθηκε ο Αλέξης Κωνσταντινίδης.

Ο Πάρης Ευαγγέλου έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού όπως με τον Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Άντζελα Δημητρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Τζένη Βάνου, Κατερίνα Στανίση, Άγγελο Διονυσίου, Στέλιο Διονυσίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Βάσω Χατζή, Αλέκο Ζαζόπουλο, Βασίλη Τερλέγκα, Γιάννη Βασιλείου και πολλούς άλλους.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.