Νέα Blair Witch ταινία από την Blumhouse - Το θρυλικό franchise επιστρέφει

Νέα Blair Witch ταινία από την Blumhouse - Το θρυλικό franchise επιστρέφει

Το θρυλικό franchise "Blair Witch" επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια ταινία, χάρη στη συνεργασία της Lionsgate με το θρυλικό στούντιο τρόμου Blumhouse Productions. Η Blumhouse, γνωστή για τα επιτυχημένα franchises "Paranormal Activity" και "The Purge", φέρνει το δικό της όραμα στο "Blair Witch", υποσχόμενη μια ανανεωμένη εμπειρία για μια νέα γενιά θεατών.

Blumhouse Is Rebooting The Blair Witch ProjectΗ ταινία δεν θα είναι sequel ή prequel, αλλά ένα "νέο όραμα" για το franchise. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά οι fans μπορούν να περιμένουν μια ατμοσφαιρική και τρομακτική εμπειρία, γεμάτη μυστήριο και αγωνία. Ο Jason Blum, ο "ιθύνων νους" πίσω από την Blumhouse, και ο παραγωγός Roy Lee ("Blair Witch" 2016) ηγούνται του project.

Inside the long, bloody saga of the Blair Witch series - The Globe and Mail

Sumit on X: "The Blair Witch Project 1999 is one of the most iconic horror  movies ever made. In October of 1994, three student filmmakers disappeared  in the woods near Burkittsville, Maryland

Το "Blair Witch Project" (1999) άφησε εποχή, πρωτοπορώντας στο είδος του found-footage και γράφοντας ιστορία στο box office. Η Blumhouse έχει εδραιωθεί ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του τρόμου, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η συνεργασία Lionsgate-Blumhouse φέρνει μαζί δύο κολοσσούς της βιομηχανίας, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.