Marvel Studios | Σχεδιάζει να επαναλάβει το μοτίβο "Infinity War-Endgame" για το Avengers: Secret Wars

Marvel Studios | Σχεδιάζει να επαναλάβει το μοτίβο "Infinity War-Endgame" για το Avengers: Secret Wars

Η Marvel Studios φαίνεται να σχεδιάζει να επαναλάβει το μοτίβο των Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame για το Avengers: Secret Wars, το οποίο θα είναι η έκτη και τελευταία ταινία της Phase 6 του Marvel Cinematic Universe. Σύμφωνα με τον γνωστό ρεπόρτερ Jeff Sneider, η Marvel θέλει το Avengers 6 να έχει επική διάρκεια που θα είναι γύρω στις 5 ώρες. Για να μπορέσει να χωρέσει όλη αυτή την ιστορία σε μια ταινία, η Marvel σχεδιάζει να την χωρίσει σε δύο μέρη.

KANG RECAST UPDATE Marvel Studios Avengers 5 and Secret Wars - YouTube

Το πρώτο μέρος του Avengers: Secret Wars θα κυκλοφορήσει στις 1η Μαΐου του 2026 και το δεύτερο μέρος στις 7 Μαΐου του 2027. Αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα της ιστορίας του Avengers: Secret Wars. Η ιστορία αυτή βασίζεται στα κόμικς της Marvel και αφηγείται την ιστορία ενός κοσμικού πολέμου μεταξύ του Multiverse.

Avengers: Secret Wars Poster Imagines The Biggest MCU Superhero Team Ever  AssembledΗ Marvel θέλει να δώσει στους θεατές αρκετό χρόνο για να απολαύσουν την ιστορία και να κατανοήσουν τις συνέπειες της. Η Marvel Studios δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αυτές τις πληροφορίες, αλλά ο Sneider είναι ένας αξιόπιστος ρεπόρτερ που έχει επαληθευτεί τις πληροφορίες του στο παρελθόν. Η ανακοίνωση του Avengers: Secret Wars δημιούργησε μεγάλη ενθουσιασμό στους fans του MCU. Η ταινία αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη ταινία του MCU μέχρι σήμερα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.