Βαγγέλης Γερμανός και Διονύσης Τσακνής - Μια μουσική συνάντηση στο Θέατρο Άλσος

Βαγγέλης Γερμανός και Διονύσης Τσακνής - Μια μουσική συνάντηση στο Θέατρο Άλσος

Δύο θρύλοι της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Διονύσης Τσακνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος, στις 19 και 26 Απριλίου. Μία παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, με τίτλο "Κάθε πράγμα στον καιρό του", εμπνευσμένο από το ομότιτλο τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού.

Κάθε πράγμα στον καιρό του: Ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Διονύσης Τσακνής στο Θέατρο  Άλσος | CultureNow.grΟ αμοιβαίος σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, φέρνει τους δύο καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή, σε μια συνεύρεση που ανυπομονούν οι fans και των δύο. Εκτός από τις διαχρονικές επιτυχίες και τα αγαπημένα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν, η έκπληξη κρύβεται στις διασκευές και τα "πειράγματα" που θα επιφυλάξουν, πλαισιωμένοι από μια εξαιρετική μπάντα.

Κάθε πράμα στον καιρό του: Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο Αθηνά  Live | CultureNow.grΜια μουσική πανδαισία γεμάτη ένταση, συγκινήσεις και αυθεντικότητα, που θα σας ταξιδέψει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια μοναδική μουσική συνάντηση, που θα σας μείνει αξέχαστη.

Βαγγέλης Γερμανός – Διονύσης Τσακνής: Στο θέατρο Άλσος στις 19 και 26  Απριλίου – Travelgirl

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.