AC/DC | Πληροφορίες ότι επιστρέφουν στην Ευρώπη με δύο μεγάλες συναυλίες

AC/DC | Πληροφορίες ότι επιστρέφουν στην Ευρώπη με δύο μεγάλες συναυλίες

Νέες πληροφορίες θέλουν τους θρύλους της hard rock να εμφανιστούν στην Ιταλία και τη Γερμανία τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2024 Τα φημολογούμενα σχέδια για την επιστροφή των AC/DC στις συναυλίες τον επόμενο χρόνο παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αυστραλοί θρυλικοί rockers θα εμφανιστούν σε δύο μεγάλες συναυλίες στην Ευρώπη.

AC/DCΣύμφωνα με το ιταλικό fan club AC/DC Italia, το συγκρότημα θα παίξει στην αχανή Arena Campovolo Reggio Emilia της Ιταλίας στις 25 Μαΐου 2024. Η χωρητικότητα της αρένας είναι περίπου 100.000 θεατές, γεγονός που υποδηλώνει ότι η συναυλία θα είναι μεγάλη και πολυαναμενόμενη. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από το site themetalcircus.com, το οποίο αναφέρει ότι η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής είναι ακριβείς, «ελλείψει επίσημης επιβεβαίωσης».

Οι AC/DC επιστρέφουν στην Ευρώπη: Απόρρητες πληροφορίες για συναυλία στο  Μονάχο το 2024 | megafono.grΕκτός από την Ιταλία, ηχογραφούνται και καμπάνες για συναυλία των AC/DC στη Γερμανία, και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο. Ο δήμαρχος της πόλης, Dieter Reite, επιβεβαίωσε στο δημοσιογράφο Mathias Flasskamp του Bayerischer Rundfunk ότι το συγκρότημα θα παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου στις 12 Ιουνίου 2024. Η τελευταία φορά που οι AC/DC εμφανίστηκαν σε συναυλία ήταν στο Power Trip Festival της Καλιφόρνιας τον Οκτώβριο του 2023. Η απουσία επτά ολόκληρων ετών έλαβε τέλος, με το συγκρότημα να παίζει συνολικά 24 τραγούδια! Ο Matt Laug, ντράμερ της Alanis Morissette και του Alice Cooper μεταξύ άλλων, ήταν η προσθήκη στα τύμπανα, αφού δεν είχε επιτραπεί η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον Phil Rudd.

Επιστροφή στη σκηνή και αποθέωση για τους AC/DC μετά από επτά χρόνιαΜετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου "Power Up" το 2020, τα ίχνη των AC/DC χάθηκαν. Το επόμενο καλοκαίρι από την κυκλοφορία του άλμπουμ ήταν το τελευταίο με τους περιορισμούς συναυλιών λόγω πανδημίας και ενώ τα φεστιβάλ επέστρεψαν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, το συγκρότημα δεν περιόδευσε. Αν επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του δημάρχου του Μονάχου και οι φήμες από την Ιταλία, οι AC/DC θα επιστρέψουν στις συναυλίες μετά από πολλά χρόνια και ίσως έχουμε ανακοινώσεις ευρωπαϊκής περιοδείας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.