Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Tesla αναγκάστηκε να ανακαλέσει 1,1 εκατομμύριο αυτοκίνητα στην Κίνα λόγω προβλημάτων στο σύστημα επιτάχυνσης

Η Tesla αναγκάστηκε να ανακαλέσει 1,1 εκατομμύριο αυτοκίνητα στην Κίνα λόγω προβλημάτων στο σύστημα επιτάχυνσης

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η Tesla Inc. αναγκάζεται να ανακαλέσει σχεδόν κάθε αυτοκίνητο που έχει πουλήσει ποτέ στην Κίνα λόγω προβλημάτων στα συστήματα επιτάχυνσης. Η εταιρεία θα πρέπει να επιδιορθώσει περίπου 1,1 εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκεύασε στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη ή εισήγαγε στην Κίνα από τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2023. Η Κρατική Διοίκηση για τη Ρύθμιση της Αγοράς ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα λάβουν μια ενημέρωση λογισμικού μέσω διαδικτύου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται όταν ο οδηγός απελευθερώνει το πενάκι του γκαζιού για να επιβραδύνει. Αντί να επιβραδύνει ομαλά, η επιπλέον ισχύς μεταφέρεται στην μπαταρία του αυτοκινήτου για φόρτιση, προκαλώντας αβεβαιότητα στον ρυθμό επιβράδυνσης. Αυτό το πρόβλημα αυξάνει τον κίνδυνο σύγκρουσης και απειλεί την ασφάλεια.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.