Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η Apple έχει μπροστά της μια ευκαιρία $40 δισ.

Η Apple έχει μπροστά της μια ευκαιρία $40 δισ.

Η Apple αναμένει ότι η τεράστια αγορά της Ινδίας θα έχει καθοριστική επίδραση στην πορεία των μετοχών της. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Morgan Stanley Erik Woodring, ο τεχνολογικός κολοσσός μπορεί να επταπλασιάσει τα έσοδά του στην Ινδία εντός των επόμενων δέκα ετών, φτάνοντας τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Σήμερα, η Ινδία συνεισφέρει 6 δισ. δολάρια στα συνολικά έσοδα της Apple. Το πόσο μικρό είναι αυτό το ποσό το αντιλαμβανόμαστε σε σύγκριση με τα έσοδα από την Κίνα, όπου ανέρχονται στα 75 δισ. δολάρια.

"Πιστεύουμε ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι πρόσφατες επενδύσεις στην αναγνωρισιμότητα του brand name, στην εγχώρια παραγωγή και στα οικονομικά προγράμματα αγοράς, σε συνδυασμό με την οικονομική άνθηση της Ινδίας και την όλο και μεγαλύτερη διείσδυση της ψηφιοποίησης στην καθημερινότητα της χώρας, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε η Ινδία να γίνει το επόμενο αναπτυξιακό σύνορο της Apple", σημείωσε ο Woodring.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.