Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Η ALUMIL για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στις πιο βιώσιμες ελληνικές εταιρείες του 2023

Η ALUMIL για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στις πιο βιώσιμες ελληνικές εταιρείες του 2023

Η ALUMIL, μια ηγέτιδα ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου, βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη λίστα με τις "Πιο Βιώσιμες Εταιρείες στην Ελλάδα 2023". Η λίστα περιλαμβάνει 35 ελληνικές επιχειρήσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία της Χάρτας της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από μια ανεξάρτητη επιτροπή βάσει κριτηρίων ESG, που αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στα θέματα του περιβάλλοντος, της κοινωνικής δραστηριοποίησης και της εταιρικής διακυβέρνησης.

Οι 35 εταιρείες που διακρίθηκαν εντάχθηκαν στο Sustainability Performance Directory, έναν επιχειρηματικό δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της ALUMIL δήλωσε ότι η αειφορία και η κυκλική οικονομία βρίσκονται στην καρδιά της στρατηγικής της επιχείρησης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.