Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Ελληνικά Γαλακτοκομεία | Τζίρος 493 εκατ. ευρώ

Ελληνικά Γαλακτοκομεία | Τζίρος 493 εκατ. ευρώ

Η Ρουμανία αποτελεί ισχυρό χαρτί για τον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία, αφού εισέφερε το 33% από τα 493 εκατομμύρια ευρώ - από 427 εκατ. ευρώ το 2021 - που ήταν ο συνολικός τζίρος της επιχείρησης.

Ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία διαχειρίζεται πληθώρα εμπορικών σημάτων, όπως οι κορυφαίες εταιρείες "Όλυμπος," "Ροδόπη," "Τυράς," "Δουμπιά," "Κλιάφα," και πρόσφατα προσέθεσαν την "ΑΓΝΟ". Επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, έχουν ενισχύσει σημαντικά την εξαγωγική παρουσία τους. Ειδικότερα, η συνολική συνεισφορά των διεθνών πωλήσεων στα ταμεία της εταιρείας ανέρχεται πλέον στο 55% του συνολικού τζίρου της. Στην περίπτωση της Ρουμανίας τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία διατηρούν ισχυρό εκτόπισμα με σύγχρονο εργοστάσιο και διαρκείς επενδύσεις στη γειτονική χώρα μέσω της θυγατρικής εταιρείας Fabrica de Lapte Brasov S.E.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.