Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Εθνική Τράπεζα | Χρηματοδότηση €18 εκατ. για επένδυση στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος

Εθνική Τράπεζα | Χρηματοδότηση €18 εκατ. για επένδυση στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0", η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε χρηματοδότηση για την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, προκειμένου να υλοποιηθεί μια σημαντική επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού €18 εκατ.

Η επένδυση περιλαμβάνει τα εξής:

α) Εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής και συσκευασίας αρτοσκευασμάτων με έμφαση στην υγιεινή διατροφή, την καινοτομία των προϊόντων, τη μείωση του κόστους παραγωγής μέσω της αυτοματοποίησης και την ενεργειακή εξοικονόμηση,

β) Δημιουργία νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων,

γ) Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού net metering στις στέγες υφιστάμενων κτιρίων για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, δ) Εγκατάσταση νέων πληροφοριακών συστημάτων (ERP).

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας εμπίπτει στους πυλώνες "πράσινη μετάβαση", "ψηφιακός μετασχηματισμός" και "καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη" του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0” και χρηματοδοτείται κατά €9 εκατ. από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, κατά €5,4 εκατ. με δάνειο της Εθνικής Τράπεζας, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από ίδια συμμετοχή της εταιρείας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.