Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Γ. Βαρδινογιάννης | Δεν υπάρχουν υπερκέρδη, ο σωστός όρος είναι απρόσμενα κέρδη

Γ. Βαρδινογιάννης | Δεν υπάρχουν υπερκέρδη, ο σωστός όρος είναι απρόσμενα κέρδη

Στα πλαίσια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του ομίλου, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Hellas, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, έκανε μια παρέμβαση τονίζοντας ότι ο όρος "υπερκέρδη" που χρησιμοποιήθηκε είναι απαράδεκτος και πρέπει να αντικατασταθεί από τον όρο "απρόσμενα κέρδη", τα οποία αποφασίστηκε να φορολογηθούν.

Ο κ. Βαρδινογιάννης επεσήμανε ότι το 80% των κερδών που υπέστησαν φορολόγηση προήλθε από εξαγωγές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναφέρθηκε επίσης στην ορθότητα αυτής της φορολόγησης, τονίζοντας ότι είχαν σκοπό να επιστρέψουν ένα μεγάλο μέρος των κερδών μόνοι τους. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι είναι λανθασμένο να χαρακτηρίζεται η κερδοφορία ως αισχροκέρδεια και να ζει μια εταιρεία συνεχώς με το άγχος της έκτακτης φορολόγησης. Ο κ. Βαρδινογιάννης δήλωσε: "Πρέπει να θέσουμε τέλος στη θεωρία των υπερκερδών.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.