Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Βρετανία | Το πρόβλημα με τις ακυρώσεις πτήσεων κόστισε περίπου 100 εκατ. στερλίνες στις αεροπορικές εταιρείες

Βρετανία | Το πρόβλημα με τις ακυρώσεις πτήσεων κόστισε περίπου 100 εκατ. στερλίνες στις αεροπορικές εταιρείες

Ο επικεφαλής της βρετανικής Εθνικής Υπηρεσίας Εναέριας Κυκλοφορίας (NATS) ανακοίνωσε σήμερα ότι το τεχνικό πρόβλημα στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση χιλιάδων εναέριων δρομολογίων και προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς τη Βρετανία τη Δευτέρα, έχει διορθωθεί πλήρως. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν αναμένεται να επαναληφθεί το πρόβλημα στο μέλλον. 

Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν στο εξωτερικό μετά την ακύρωση τη Δευτέρα 1.500 πτήσεων, ενώ η διατάραξη των προγραμμάτων συνεχίστηκε και την Τρίτη. Το γεγονός ότι πρόκειται για περίοδο αιχμής στις μετακινήσεις των ταξιδιωτών σημαίνει ότι σε αυτούς που επηρεάστηκαν δεν προσφέρονται εναλλακτικές πτήσεις για μέρες. 

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) Γουίλι Γουόλς δήλωσε σήμερα στο BBC ότι το κόστος του προβλήματος αυτού για τις αεροπορικές εταιρείες είναι πιθανόν να φτάσει περίπου τα 100 εκατομμύρια στερλίνες (περίπου 116 εκατομμύρια ευρώ).

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.