Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Zoom | Σχεδιάζει να απολύσει το 15% του προσωπικού του

Zoom | Σχεδιάζει να απολύσει το 15% του προσωπικού του

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, η εταιρεία ομαδικών βιντεοδιασκέψεων Zoom Video Communications ανακοίνωσε ότι θα απολύσει το 15% του προσωπικού της. Ειδικότερα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Έρικ Γιουάν, εξήγησε στο BBC ότι 1.300 συνολικά εργαζόμενοι θα απολυθούν από την εταιρεία, ενώ δήλωσε πως: "Καθώς ο κόσμος μεταβαίνει στη μετα-πανδημική ζωή, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να βασίζονται στο Zoom. Όμως η αβεβαιότητα της παγκόσμιας οικονομίας και η επίπτωσή της στους πελάτες μας σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια σκληρή αλλά αναγκαία αναθεώρηση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το οικονομικό περιβάλλον, να ανταποκριθούμε στους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε το μακροπρόθεσμο όραμα του Zoom".

Να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους, περισσότερες από 300 εταιρείες τεχνολογίας έχουν προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.