Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Shell | Ξεπέρασε τα αναμενόμενα κέρδη των 8,6 δισ. δολαρίων

Shell | Ξεπέρασε τα αναμενόμενα κέρδη των 8,6 δισ. δολαρίων

Η Shell παρουσίασε ισχυρή κερδοφορία στο πρώτο τρίμηνο του 2023, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις της αγοράς. Τα προσαρμοσμένα κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 9,6 δισ. δολάρια, παραπάνω από τα αναμενόμενα 8,6 δισ. δολάρια που προέβλεπαν οι αναλυτές. Τα κέρδη αυτά ήταν επίσης υψηλότερα από τα 9,1 δισ. δολάρια που είχε καταγράψει η Shell την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος.

Παρά τη σημαντική πτώση των τιμών του πετρελαίου, η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει υψηλά επίπεδα κερδοφορίας. Το μέρισμα ανά μετοχή παρέμεινε σταθερό στα 0,2875 δολάρια, ενώ το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών της εταιρείας παρέμεινε σταθερό στα 4 δισ. δολάρια για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η μεγάλη πτώση των τιμών του φυσικού αερίου επηρέασε τον αντίστοιχο κλάδο της Shell, με τα κέρδη του να μειώνονται κατά 18% στα 4,9 δισ. δολάρια. Ωστόσο, αυτή η μείωση αντισταθμίστηκε από το άλμα κερδοφορίας της μονάδας χημικών και διυλισμένων προϊόντων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.