Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Ιωάννης Μυτιληναίος | Βραβεύτηκε από τον υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας

Ιωάννης Μυτιληναίος | Βραβεύτηκε από τον υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης πλοίων και ιδρυτής της M/MARITIME, Ιωάννης Μυτιληναίος, έλαβε το Foreign Minister Award 2022 από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας για τις στενές σχέσεις που δημιούργησε με την Ιαπωνική ναυτιλιακή βιομηχανία. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, Γιασουνόρι Ναγιακάμα, ο οποίος δήλωσε ότι: "Η M/Maritime ιδρύθηκε το 2016 και όλα τα πλοία του σημερινού της στόλου είναι κατασκευασμένα από Ιαπωνικά ναυπηγεία. Παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα πλοιοκτήτρια εταιρεία, η ανάπτυξή της είναι αξιοσημείωτη και έχει συμβάλει σημαντικά στη στήριξη της Ιαπωνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας. Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Μυτιληναίος συνεργάστηκε με την Ιαπωνία σε πολλές πτυχές, όπως ως χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Υποστήριξε επίσης την Ιαπωνία στην Αθήνα το 2019, χορηγώντας την εκδήλωση πολιτιστικών ανταλλαγών Japan Week, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες του εξωτερικού από τoν International Friendship Foundation. Και πάνω απ’ όλα, είναι ένας αγαπητός φίλος που έχει κατανοήσει την Ιαπωνική ιδιοσυγκρασία και έχει οικοδομήσει μια καλή σχέση μεταξύ των δύο χωρών".

Από την πλευρά του, ο κ. Μυτιληναίος ανέφερε πως: "Στην πολύχρονη επιχειρηματική μου καριέρα στη βιομηχανία και την ενέργεια, συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους και σημαντικές εταιρείες από όλο τον κόσμο αλλά ποτέ με Ιάπωνες και Ιαπωνικές εταιρείες. Όλα αυτά τα χρόνια το αποτύπωμα της επιχειρηματικής μου συμπεριφοράς ταυτίστηκε με την ειλικρίνεια και την ηθική και χαρακτηρίστηκε από τους επιχειρηματικούς μου εταίρους ως αντισυμβατικό. Πριν από 6 χρόνια ξεκίνησα μια νέα δραστηριότητα στον χώρο της ναυτιλίας. Αυτή τη φορά επέλεξα να συνεργαστώ αποκλειστικά με Ιάπωνες και Ιαπωνικές εταιρείες. Ο κώδικας επιχειρηματικής συμπεριφοράς μου παρέμεινε ο ίδιος. Μόνο που αυτή τη φορά το αποτύπωμα αυτό δε χαρακτηρίστηκε από τους επιχειρηματικούς μου εταίρους ως αντισυμβατικό αλλά ως άξιο επαίνου! Αυτό συνέβη γιατί οι αρχές αυτές είναι χαραγμένες βαθιά στο DNA της Ιαπωνικής κοινωνίας. Αυτό κάνει τους Ιάπωνες και τις Ιαπωνικές εταιρείες τους πλέον αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους στον κόσμο."

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.